Finalitza el reasfaltat de 3,2 quilòmetres del Pla de Calbo i dels Frares entre Llíria i Marines

camino rural Llíria

Amb el suport de la Conselleria d’Agricultura

L’Ajuntament de Llíria ha executat les obres de millora i repavimentació de les pistes rurals de Pla de Calbo i del Camí dels Frares, entre els termes municipals de Llíria i Marines.

El regidor de Mobilitat Sostenible i Camins, Paco García, ha assenyalat que el propòsit d’esta actuació “era garantir l’accés sense perill a les finques i nuclis de població de la zona”. “Són camins rurals molt transitats i les obres de conducció d’aigua de reg localitzat, que s’havien realitzat en estos, els havien deixats en un mal estat, sobretot el del Pla de Calbo i un tram del Camí dels Frares que hi ha entre els pous de la Maimona i de l’Olivera”, ha afegit.

El treball coordinat entre l’Ajuntament de Llíria i la Conselleria d’Agricultura ha permés que en estos moments ja es dispose d’unes pistes en perfectes condicions per al trànsit de vehicles. El reasfaltat ha corregit la greu deterioració que havien patit els dos vials, ja que en alguns trams havia desaparegut per complet el paviment original, quedant-se únicament de terra.

Per a dur a terme esta actuació, el Consistori va redactar els projectes i l’empresa pública Tragsa ha finançat i executat les obres. En total, s’han asfaltat 3,2 quilòmetres de vial, uns 400 metres lineals en el tram del Camí dels Frares i uns 2,8 quilòmetres en el de Pla de Calbo.

L’edil ha destacat que les obres “han deixat en perfecte estat estos dos trams perquè totes les persones residents que compten amb propietats en la zona i les que es dediquen a l’agricultura, puguen tindre les millors condicions d’accessibilitat i mobilitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà