Llíria estrena 22 depòsits de recollida d’oli domèstic usat

contenedor aceite usado

L’Ajuntament reclama al Consorcio Valencia Interior més contenidors de reciclatge a les urbanitzacions

La Regidoria de Gestió de Residus de l’Ajuntament de Llíria ha instal·lat un total de 22 contenidors per al reciclatge de l’oli domèstic usat en diferents punts del municipi.

Estos depòsits es troben al nucli urbà, als carrers Juan Izquierdo, plaça Major, Sant Francesc, Marc CorneliNigrí, Pintor Josep Manaut, del Pilar, Alcublas i avinguda dels Furs que compta amb tres. A més, també estan situats a les urbanitzacions Vall de Llíria, Oasi de Sant Vicent, El Caramello, Montecollado, Camp de Llíria, El Regalon, Puig-i-lis, Sant Gerard, Montaragó, La Joliesa, L’Alt de Botigueta i El Secanet.

La regidora de Gestió de Residus, Mari Cruz García, ha assenyalat que, d’esta manera, “volem facilitar a la ciutadania el reciclatge de l’oli domèstic amb punts més pròxims, ja que fins ara havien de desplaçar-se a l’ecoparc de Llíria o als ecomòbils que visiten la nostra localitat periòdicament”.

Demandes al Consorcio

García ha tornat a reclamar al Consorcio Valencia Interior “la instal·lació de més contenidors reciclatge, paper i plàstic, especialment a les urbanitzacions on existeix una important manca d’estos depòsits”.

En una recent reunió, l’entitat supramunicipal encarregada de la gestió d’este tipus de residus “s’ha compromés a elaborar un estudi de les necessitats que tenim, tant per a augmentar el nombre de punts com millorar la freqüència de recollida”, ha explicat la regidora.

En este sentit, ha demanat “més diligència al Consorci perquè ja fa tres anys que estem esperant este informe i encara no hem vist res, la qual cosa impedeix que es facilite el reciclatge també al veïnat de les urbanitzacions de la nostra ciutat”.

Per això, “ara hem tornat a traslladar-los totes les reclamacions que tenim i tractarem de resoldre el ball de xifres del nombre de contenidors, ja que l’entitat diu disposar de més de 30 dels quals a l’Ajuntament ens consta”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà