El PP critica l’ampliació de 400 noves places de zona blava a Llíria

zona azul Llíria

Demana la paralització de l’execució del contracte

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha denunciat hui que el Govern del PSOE i Compromís-MOVE castiga els ciutadans amb l’ampliació de 406 noves places d’estacionament regulat, per això, en el pròxim ple demanarem que es paralitze immediatament l’execució del contracte.

Mazzolari s’ha pronunciat així després de la decisió “unilateral i sense consens” del Govern de coalició d’ampliar el nombre de places regulades, en passar de 246 actuals a 652. “A l’ampliació de la zona blava se sumen la pujada d’un 74% de la taxa del fem i de la poda, mesures que responen a la política d’increment de la pressió fiscal impulsada pel PSOE i Compromís-MOVE amb la finalitat de tapar la seua nefasta gestió”, ha lamentat.

En aquesta línia, ha criticat que “amb aquesta mesura recaptatòria, l’equip de Govern d’esquerres està aïllant Llíria, primer amb senyals de prohibició en l’entrada al centre de la ciutat i ara limitant encara més les zones d’aparcament, la qual cosa perjudica seriosament el turisme i al comerç local”.

Augment de places a portes d’eleccions

Igualment, ha recordat que “a tres dies de celebrar-se les eleccions municipals, el Govern del PSOE i Compromís-MOVE va presentar en el ple extraordinari celebrat el mes de maig la proposta de convocatòria de procediment de contractació del contracte de concessió del servei d’ordenació de l’estacionament regulat a Llíria, en el qual ja en el seu plec es recollia aquest augment de places”, ha explicat.

Mazzolari ha assegurat que “els populars ja manifestem tant en l’anterior legislatura com en campanya electoral el nostre rebuig més absolut a aquesta proposta, elaborada pels partits d’esquerres a tot córrer a les portes d’unes eleccions”. A més, ha indicat que “aquesta mesura té una clara fi recaptatòria, ja que en les noves zones d’estacionament regulat no s’estableix un criteri de necessitat de rotació d’aparcament ni un criteri comercial”.

Zones afectades per l’O.R.A

El servei d’estacionament de vehicles en superfície (O.R.A.) es presta des de de la Plaça Major fins a la zona de Duc de Llíria, estenent el seu servei fins al carrer Llibertat, Remei, Santa Teresa de Jornet, Marc Corneli Nigrí, Creu Roja, Gerardo Fernand, Cant Vicent Ferrer, San Vicent de Paul, Sant Miquel, Abriat Cantó, Metge Miguel Pérez i Colom.

Amb el nou contracte es creen dues noves zones, la Zona 1 i la 2. La Zona 1 afecta als carres Sant Francesc, Ausiàs March, Palleter, Alcubles, Blasco Ibáñez, Camí Ample, La Venda, Hort Agustí i en el propi carrer Duc de Llíria des de la intersecció amb Colom fins a Ausiàs March.

D’altra banda, la Zona 2 afecta a Pla de l’Arc, on es troba el Centre de Salut, els Jutjats, la Policia Local i el Pavelló Municipal, i s’estendran al carrer Músic José María Malato Ruíz, Metge Josep Pérez Martínez, Pilotari Josep Puchol, Músic Miguel María Falomir, Cronista Lluís Martí Fernando i l’aparcament existent entre els carrers Metge Josep Pérez Martínez i Pla de l’Arc.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà