La regidora de Benaguasil Rosa Peris, presidenta del grup socialista en Les Corts

rosa peris

Toni Gaspar és triat portaveu adjunt del PSPV-PSOE

El PSPV-PSOE ha nomenat per unanimitat aquest dilluns a José Muñoz com síndic del Grup Socialista, a Toni Gaspar com a portaveu adjunt i a Rosa Peris com a presidenta del grup en Les Corts.

Així ho ha decidit la Comissió Executiva Nacional (CEN), que també ha decidit el nomenament de Mercedes Caballero com a responsable de la província de València.

En aquest sentit, Ximo Puig ha assenyalat que “amb aquest nou impuls el primer grup de l’oposició seguirà la tasca fiscalitzadora al govern més reaccionari de la història de l’autogovern valencià” i ha defensat que “el projecte socialista és l’única alternativa”. “Donarem un nou impuls a l’alternativa”, ha insistit.

El líder dels socialistes valencians ha anunciat la posada en marxa d’una campanya d’afiliació i ha explicat que “davant la barbàrie que ha demostrat la dreta i l’extrema dreta moltes persones volen fer un pas avant pel progrés. La gent progressista sap que l’única opció viable és la del Partit Socialista”.

Puig també ha informat que el pròxim dia 8 de gener, el PSPV-PSOE celebrarà una Comissió Executiva Nacional per a convocar el Comité Nacional que, al seu torn, fixarà el calendari per al Congrés extraordinari.

El 10 de gener se celebrarà una convenció institucional “per a començar l’any amb fortalesa” i posar en comú “l’acció del partit en les diferents administracions” perquè: “volem concentrar totes les polítiques per a millorar la vida dels valencians”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà