Galeria de fotos: els Reis d’Orient visiten Llíria

Galeria 9 Fotos

La cavalcada amb Melcior, Gaspar i Baltasar plena d’il·lusió els carrers del municipi

En el dia més esperat de l’any per a ells, els xiquets de Llíria han disfrutat amb la tradicional visita dels Reis Mags a la ciutat. La cavalcada de Ses Majestats d’Orient ha recorregut els principals carrers de la població omplint d’il·lusió les cares dels més menuts.

Melcior, Gaspar i Baltasar han estat acompanyats per més de 400 persones en una desfilada en el qual s’han repartit 600 quilos de caramels i 10.000 de monedes de xocolate. Diferents grups de música i personatges de dibuixos animats han ambientat també la comitiva reial que han fet d’esta màgica vesprada una experiència inoblidable per als més joves de la localitat.

La cavalcada ha finalitzat a la plaça Major, on s’ha celebrat la representació de l’adoració al xiquet Jesús. Posteriorment, han sigut rebuts per la Corporació municipal de Llíria, encapçalada per l’alcalde Joanma Miguel qui ha entregat als Reis d’Orient la clau de la ciutat i els ha dedicat unes paraules d’agraïment per la seua visita, un any més, al municipi.

A continuació, Melcior, Gaspar i Baltasar s’han dirigit a cadascuna de les tres parròquies de la localitat per a rebre als xiquetsi fer-los entrega dels seus regals.

La Regidoria de Festes ha organitzat esta desfilada que ha comptat amb la col·laboració de col·lectius locals com la Confraria de la Mare de Déu del Remei i de la Santíssima Trinitat, l’Arxiconfraria de la Cort de Maria, la Parròquia de Maria Mare, les bandes juvenils de la Unió Musical i de la Primitiva, la Penya Arre, l’Escola Municipal de Dansa, el grup de dansa Al-Hilal, el Grup de Danses “El Tossal”, els clubs de patinatge Edeta i Llíria, els grups de tabal i dolçaina Colla Pastrana i Camp de Túria, la batucada PerkuValencia, així com la Junta Local Fallera al costat de les sis comissions de la ciutat Plaça Pedralba, Avinguda dels Furs, Alpelic, Plaça Major, Pla de l’Arc, i Colón-San Vicente de Paúl.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà