Zoo anuncia el seu adeu amb una gira d’onze concerts

FOTOS: PAU TINEO/INFOTURIA

Galeria de fotos del concert a La Pobla de Vallbona

El grup Zoo ha anunciat aquest diumenge el seu comiat, que arriba en el millor moment d’una banda que en la gira del disc ‘Llepolies’ va omplir fa un any amb el seu rap en valencià el WiZink Center de Madrid i el Palau Sant Jordi de Barcelona, i que es baixarà definitivament dels escenaris després d’onze últims concerts.

Fonts pròximes a la banda han explicat a EFE que l’adeu té una doble causa: d’una banda la necessitat i el desig del seu líder, Toni ‘Panxo’ Sánchez, de centrar-se més en la seua vida personal, i per un altre la consciència que després de l’èxit d’eixe últim disc ja no podien anar més enllà i la certesa de no voler continuar a mig gas.

La banda valenciana, que va a actuar al Cebarok de la Pobla de Vallbona, ha anunciat el seu adeu amb un vídeo en les seues xarxes socials en el qual el seu icònic ‘monet’ (com es denomina col·loquialment al mico que és el logotip del grup) es troba i se saluda amb Panxo abans d’endinsar-se en un fosc bosc.

Fa uns dies, i coincidint amb el concert de Zoo en el Festivern van aparéixer a Tavernes de la Valldigna algunes estampacions pels seus carrers amb el logotip del mico i el missatge: ‘He sigut feliç’.

Zoo va nàixer en 2014 a Gandia arran de l’èxit de la cançó de PanxoEstiu’ i s’acomiada després de tres discos d’estudi, un EP, dos discos de directe i una desena de gires de concerts en els quals, cantant en valencià, han sigut habitualment caps de cartell.

Els seus concerts han arribat també fins a Bèlgica, Alemanya, Hongria, Suïssa, Polònia, França, el Japó, Anglaterra o Palestina, entre altres països.

El grup afrontarà entre març i juliol una gira que li portarà per Lugo (A Candeloira), Iruña (Iruña Rock), Murcia (Garatge Beat Club), Barcelona (Telecogresca), Jerez de la Frontera (Primavera Trompetera), Bilbao (Zeid Fest), Villarrobledo (Viñarock), Mallorca (Sensenom Fest), El Bonillo (Alterna Festival), Madrid (La Riviera) i que culminarà en Gandia (Pirata Beach Festival).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà