Llíria repavimenta els accessos a les urbanitzacions La Clotxa del Cossi i Sant Gerard

Amb un pressupost de més de 100.000 euros

L’Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, ha adjudicat les obres de repavimentació, amb incorporació de mesures de pacificació del trànsit, de la via urbana d’accés a la urbanització La Clotxa del Cossi, dins del pla de millora i accessibilitat a les urbanitzacions del municipi.

Les obres començaran hui dillun si tenen un termini d’execució previst d’un mes. Compten amb un pressupost de 109.826 euros, finançat a través Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València.

Segons ha explicat el regidor de l’Àrea, Paco García, esta actuació “té com a objectiu el condicionament i millora de la seguretat viària de vianants del tram de la via exterior d’accés a esta zona residencial, entre la rotonda d’entrada a la urbanització de Sant Gerard i la següent situada en l’accés a  La Clotxa del Cossi. El projecte contempla la repavimentació del camí amb la implantació d’elements de pacificació del trànsit, alhora que s’aconseguix rebaixar la contaminació acústica generada pels vehicles motoritzats”.

En esta via, que limita amb el sòl no urbanitzable i que és utilitzada massivament per a accedir a estes urbanitzacions, es troben diversos habitatges que tenen la seua entrada des d’esta. La calçada està molt deteriorada pel transcurs del temps i l’execució de diverses rases d’instal·lacions de subministraments, i on a més els vehicles circulen a velocitats molt superiors a les admissibles dins una àrea residencial urbana.

“Els treballs que es realitzaran comprenen l’asfaltat del tram indicat, juntament amb el fresat de les zones que el requerisquen per sanejat i manteniment de nivells. A més, s’eliminaran els dos guals sobreelevats existents i s’executaran tres reductors de velocitat tipus llom d’ase”, ha afegit García.

El desenvolupament dels treballs implicarà el tancament del tram afectat al trànsit rodat i desviaments provisionals per l’interior de les urbanitzacions, si bé les tasques inicials de condicionament de tapes d’instal·lacions al nou nivell d’acabat es compatibilitzaran amb el manteniment de la circulació d’acord les mesures de senyalització i desviament puntual que corresponguen.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà