La Junta Local Fallera de Benaguasil celebra 50 anys

Fallas benaguasil

L’acte reuneix els protagonistes de la festa

La Junta Local Fallera de Benaguasil va celebrar ahir la gala per a commemorar el 50 aniversari de la seua fundació. L’auditori de la Unió Musical va ser el lloc triat per a immortalitzar aquesta efemèride en la qual es va retre homenatge a totes les persones que al llarg del mig segle d’història de la JLF han contribuït a engrandir les falles de Benaguasil.

La gala es va iniciar amb el record als presidents que des de 1980 van ostentar aquest càrrec, amb una menció especial al regidor de Cultura de l’època i artífex en 1974 de la creació de la JLF, Remigio Bondia.

Després d’això van pujar a l’escenari gran part dels presidents, tant majors com infantils, i falleres majors i infantils que han ocupat des de 1981 fins hui el càrrec de màximes representants de la Junta Local Fallera. Tots ells van rebre de mans de l’actual presidenta Pepa Cano, la insígnia i la placa commemorativa del 50 aniversari.

La desfilada va ser tancada per les falleres majors de Benaguasil de l’any 2024, Noemí Ferrer i Ainhara Sanabria, acompanyada de la seua cort d’honor i del president infantil.

L’acte va comptar amb la presència del president nat i alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i la regidora de Falles, Ana Aleixandre, a més del presentador del programa Gent de Falles i veí de Benaguasil, Bor Peiró, qui va voler testimoniar amb la seua presència la solemnitat de la celebració.

A continuació va ser l’alcalde l’encarregat de posar el punt i final a l’acte. El primer edil va ressaltar la commemoració celebrada i l’esforç de tots els fallers per a arribar a aquests 50 anys i, va reconéixer la gran faena realitzada per la *JLF al llarg de la seua història per a mantindre viu l’esperit faller i enaltir les Falles de Benaguasil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà