Llíria finalitza les obres d’ampliació de la xarxa d’aigua en la zona nord-oest

Discorre al llarg del Camí Vell de Chelva i amplia la possibilitat de tindre este servici a urbanitzacions

L’Ajuntament de Llíria, en col·laboració amb Aqualia, està duent a terme millores en la xarxa de proveïment d’aigua potable en diferents punts del municipi, entre ells a les zones residencials de les urbanitzacions de la zona nord-oest.

La regidora del Cicle de l’Aigua, Maria Cruz García, ha informat que, durant el mes de gener, “s’han finalitzat les obres de canalització de la conducció soterrada d’aigua potable general al llarg del Camí Vell de Chelva, des de la connexió amb el Pou de Sant Vicent fins al punt de la zona de Montecollado, i que han comptat amb una inversió municipal pròxima a un milió d’euros”.

Es tracta d’una conducció d’aproximadament 5.830 metres de longitud en fosa dúctil i 250 mm de diàmetre, que discorre sota el traçat de camins públics del terme municipal de Llíria, i que quedarà preparada per a futures connexions de ramals amb la finalitat de proveir als sectors de disseminats previstos.

L’empresa concessionària del servici d’aigua potable, Aqualia, ha col·laborat de manera activa en la supervisió dels treballs durant tota la fase d’execució, per a garantir els estàndards mínims de qualitat requerits en este tipus de projectes, així com en la realització dels treballs de connexió a la xarxa ja existent.

 Per part seua, el responsable del Servici Municipal d’Aigües de Llíria, Vicente Crespo ha manifestat que amb esta actuació “s’assegurarà el subministrament d’aigua potable a una sèrie de zones urbanes consolidades que, en l’actualitat, no disposen d’este servici”.

Cal assenyalar també que esta nova conducció s’emmarca en el Pla Director de Regularització de Proveïments d’Aigua per al municipi de Llíria que el Consistori va aprovar en la passada legislatura. Este preveu inversions en tota una sèrie d’actuacions per a poder portar l’aigua potable a diversos nuclis de població i urbanitzacions del terme municipal que actualment no compten amb este servici bàsic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà