Falles 2024: Llíria inaugura l’Exposició del Ninot

exposicion ninot lliria
Galeria 6 Fotos

Es podrà visitar fins al 23 de febrer a Ca la Vila

La fallera major de Llíria, Elizabeth Ventura, ha inaugurat esta vesprada l’Exposició del Ninot. En l’acte ha estat acompanyada per l’alcalde Joanma Miguel, la regidora de Festes María José Llopis i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

Els representants de les sis comissions del municipi han assistit igualment a esta inauguració que avança una xicoteta mostra dels monuments fallers que es plantaran al març i exhibix les figures que concursen en els premis als millors Ninots de 2024.

L’exposició, que també arreplega fotografies de l’activitat fallera de l’últim any, es podrà visitar en Ca la Vila fins al 23 de febrer, en horari de 18.00 a 20.00 hores.

Actes fallers 2024

La programació fallera de Llíria inicia el seu recorregut que el conduirà fins a la Nit de la Cremà el 19 de març. Dissabte que ve, 24 de febrer, la Crida donarà la benvinguda oficialment a les Falles de 2024. La plaça Major acollirà este acte a les 19.00 hores, que comptarà també amb l’actuació de l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez”. La jornada festiva conclourà a la nit amb revetla protagonitzada per l’orquestra Platinoal pàrquing de La Cultural.

El diumenge 25 es realitzarà la Replega del Ninot. Ja el mes de març, el dia 2, el programa continuarà amb la II Trobada de Batucades i un “Tardeo” Faller des de les 17.00 hores. L’endemà, se celebrarà el tradicional Festival de PlayBacks amb la participació de totes les comissions de la localitat, a les cinc de la vesprada al teatre de la Banda Primitiva. El divertit i acolorit Tren Faller recorrerà els carrers del municipi la vesprada del 9 de març.

La setmana gran de les Falles començarà el dia 15 amb la Ronda d’Albaes Falleres a càrrec del Grup de Danses i Rondalla “El Tossal” de Llíria. En la vesprada del 16 s’entregaran els premis als monuments de 2024, d’Enginy i Gracia i dels millors Ninots, així com els del l Concurs “”Falla més Igualitària i Diversa”.

En la vespra de Sant Josep se celebrarà el sempre emotiu acte de l’Ofrena a la parròquia de l’Assumpció. Finalment, la jornada del 19 de març s’iniciarà amb una missa a l’església de Maria Mare, per a realitzar a continuació una cercavila i una mascletà a la plaça Major.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà