Llíria ajorna tots els actes del cap de setmana per l’incendi de Campanar

Es convoca un minut de silenci el 26 de febrer

L’Ajuntament de Llíria reunit amb les diferents àrees municipals i Junta Local Fallera, ha acordat ajornar, en senyal de dol, tots els actes municipals previstos per a este cap de setmana.

El consistori edetà s’ha sumat als tres dies de dol oficial decretats per la Generalitat pel terrible incendi de València.

A través d’un comuncat, l’Ajuntament ha manifestat públicament “el nostre més sentit condol per les víctimes mortals de la tragèdia i tota la nostra solidaritat amb les famílies afectades i la ciutat de València”.

A més, segons la crida feta per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), es convoca un minut de silenci per a dilluns que ve, 26 de febrer, a les 12 hores enfront de Ca la Vila en record de les persones mortes.

Des de l’Ajuntament de Llíria, s’ha informat que l’import de les entrades per al teatre infantil ‘Lluna, dos i tres’ programat per al pròxim diumenge seran tornades a les persones que les van adquirir i es donarà a conéixer les noves dates de celebració dels actes suspesos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà