La Crida inaugura les Falles de Llíria

Galeria 6 Fotos

L’acte va començar amb minut de silenci en memòria de les víctimes de Campanar

La fallera major de Llíria, Elizabeth Ventura, ha donat, oficialment, la benvinguda a les Falles 2024 al municipi, en la Crida que s’ha celebrat el passat 1 de març a la plaça Major.

L’acte va començar amb minut de silenci en memòria de les víctimes mortals de l’incendi de Campanar, per a les quals la màxima representant de la festa ha tingut també unes paraules de record, en la seua emotiva intervenció, per a mostrar el respecte i la solidaritat del col·lectiu faller de la localitat amb les famílies afectades per la tragèdia.

Elizabeth Ventura ha assenyalat que “ha arribat el moment de traure al carrer el sacrifici de tot un any, la responsabilitat de transmetre la festa a tot el poble de Llíria”.

Igualment, ha manifestat que les comissions “som com una gran família, part d’unes celebracions que són art i història viva, i que treballen pel seu present iconstruïxenun futur radiant”.

Finalment, ha volgut reconéixer i agrair “la labor de tots els col·lectius professionals que fan possible les Falles”, i ha convidat a tots els veïns i veïnes de Llíria a “disfrutar d’estes extraordinàries tradicions festives valencianes”.

La fallera major de la capital del Camp de Túria ha estat acompanyada en este acte per la seua cort d’honor, al costat de l’alcalde Joanma Miguel, la regidora de Festes Maria José Llopis i membres de la Corporació municipal, i el president de Junta Local Fallera, Martín Martínez.

El primer edil ha entregat la Clau de la Ciutat a Elizabeth Ventura, i ha animat a “propagar el sentiment faller al llarg d’estes jornades per tots els barris de Llíria i fer disfrutar a la ciutadania, des de la diversitat i el respecte, d’estes grans festes”.

La Crida ha finalitzat amb l’actuació de l’Agrupació Musical Edetana “Vicente Giménez” a Ca la Vila i dona pas a una intensa programació d’actes fallers fins al pròxim 19 de març.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà