Sant Antoni de Benaixeve dona la benvinguda a les Falles 2024

Galeria 6 Fotos

Les falleres majors de les quatre comissions inauguren l’Exposició del Ninot

Sant Antoni de Benaixeve ja està en Falles. I és que el municipi ha donat la benvinguda a les festes aquest divendres, amb el tradicional acte de la Crida. Fallers i falleres de les quatre comissions locals van recórrer els carrers del municipi fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

A les portes de la casa consistorial, l’alcaldessa Eva María Tejedor i la regidora de Festes, María José Esteve, van rebre a les màximes representants de les comissions, les quals van ser les encarregades de donar la benvinguda a les Falles 2024 des del balcó de l’ajuntament.

El discurs inaugural va estar a càrrec de l’alcaldessa, que no va voler oblidar-se de la tragèdia que “ha enfosquit el nostre cor els últims dies”, en referència a l’incendi en el barri de Campanar, mostrant la seua “solidaritat amb les famílies afectades” i “recordant a tots aquells que ja no estan entre nosaltres”.

Teixidor va afegir que “les Falles, que són el millor exemple de resiliència, ens ofereixen, més que mai, un raig d’esperança per a tots en aquests moments difícils”, i va desitjar que “siguen un recordatori que la llum de la nostra festa pot il·luminar-nos fins i tot en els moments de més foscor”.

La Societat Musical de Sant Antoni de Benaixeve va interpretar l’himne de la Comunitat Valenciana, en la veu de Jaume Costa, a qui es van sumar tots els fallers i falleres reunits en la Plaça.

Inauguració de l’Exposició del Ninot

Després d’aquest emotiu moment, es va dur a terme la imposició de carambes als tres nous membres de la Junta Local Fallera de Sant Antoni de Benaixeve, José Manuel Bono, Vicente Alarcón i Teresa Ferreres, per part de la regidora de Festes. 

Les falleres majors de les quatre comissions locals van inaugurar l’Exposició del Ninot en la recepció de l’ajuntament, afegint un toc de color i creativitat a l’ambient festiu.

L’acte va concloure amb una espectacular mascletà nocturna, que va omplir el cel de Sant Antoni de Benaixeve amb les llums i els sons característics d’aquesta festivitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà