Plaça de Pedralba i Avinguda dels Furs, guanyadores de les Falles de Llíria

primer premio Fallas lliria
Galeria 5 Fotos

Doblet de Pla de l’Arc en el Ninot Indultat

La fallera major de Llíria, Elizabeth Ventura, ha entregat esta vesprada els guardons de les Falles 2024. La comissió Plaça de Pedralba s’ha alçat amb el primer premi en la categoria dels monuments grans mentres queAvinguda dels Furs ha sigut la guanyadora en les falles infantils.

En este acte de repartiment dels banderins acreditatius, celebrat a la plaça Major, i replet de nervis i emoció, la màxima representant de la festa en la localitat ha estat acompanyada per la seua cort d’honor, així com per l’alcalde Joanma Miguel i la regidora de Festes, Mª José Llopis.

El jurat ha concedit el segon premi dels monuments grans a Avinguda dels Furs; el tercer a Pla de l’Arc; el quart a Plaça Major; el quint a Alpelic; i el sext a Colón-San Vicente de Paúl.

 En les falles infantils, el segon premi ha recaigut en Plaça de Pedralba; el tercer en Pla de l’Arc; el quart en Colón-San Vicente de Paúl; el quint en Alpelic; i el sext en Plaça Major.

La comissió Plaça Major s’ha emportat el Premi d’Enginy i Gracia dels monuments grans, mentres que l’infantil ha sigut per a Avinguda dels Furs.

Pla de l’Arc ha fet doblet en les dos categories de millor Ninot de les Falles 2024.

Avinguda dels Furs, Falla més igualitària

A més, la Regidoria d’Igualtat, que dirigixReme Tordera, ha entregat hui les distincions del l Concurs “”Falla més Igualitària i Diversa”. La comissió Avinguda dels Furs ha resultat la guanyadora d’esta primera edició, amb un guardó dotat econòmicament amb 500 euros i un estendard. El segon i tercer, amb 250 euros i banderí,han recaigut en Plaça de Pedralba i Pla de l’Arc, respectivament.

Esta iniciativa ha nascut enguany amb la finalitat de fomentar, en l’àmbit de la festa, la defensa de valors d’igualtat entre dones i homes, la superació d’estereotips, la conscienciació i prevenció en matèria de violència de gènere, i la visibilització i respecte a la diversitat sexual.

Per a concedir estos premis, l’òrgan de valoració del certamen ha puntuat que els monuments fallers complisquen amb estos principis, la inclusió i la paritat en les comissions, i les accions que promouen les falles de la localitat en matèria de sensibilització en igualtat i de prevenció de l’assetjament o la violència sexual.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà