El PP defensa un conveni “més ambiciós” entre l’Ajuntament de Llíria i les societats musicals

Concierto Banda Termas Llíria Camp de Túria

Per a donar més projecció i visibilitat a les bandes en l’exterior

La portaveu del grup popular a l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari,ha defensat la necessitat de dur a terme un conveni “més ambiciós” entre el Consistori edetà i les societats musicals per a donar més projecció i visibilitat a les bandes en l’exterior.

Així ho ha defensat després que el Govern del PSOE i Compromís- MOVE portara al ple l’aprovació dels convenis de l’Ajuntament de Llíria amb les societats musicals, en la qual cadascuna d’elles rebrà 160.000 euros en contraprestació per col·laboracions festives i culturals.

Mazzolari ha defensat que l’actual Govern del PSOE i Compromís-MOVE “no ha aportat cap millora respecte a convenis anteriors, sinó que ha sigut un còpia i pega” i ha afegit que “sent Llíria Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO és necessari un nou impuls per a situar-nos a l’avantguarda cultural respecte al que ofereixen altres municipis”.

D’igual manera, la portaveu popular ha lamentat que “el Govern del PSOE i Compromís- MOVE, una vegada més, li negue la participació als populars en les converses amb les societats musicals per a la confecció d’uns convenis que són claus per a la cultura edetana”.

Així mateix, la regidora popular ha assegurat que “Llíria necessita un canvi de direcció en l’àrea de cultura i música per a aconseguir fer un salt qualitatiu i quantitatiu que permeta ser exemple i inspiració per a altres ciutats a través d’iniciatives noves”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà