La Pobla de Vallbona obté els terrenys per al segon institut

instituto la pobla

La Junta de Govern aprova el projecte d’ocupació directa dels terrenys en el sector R-18

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha tret endavant l’aprovació definitiva del projecte d’ocupació directa per a l’obtenció dels terrenys necessaris per a la construcció del segon institut projectat en el municipi.

Els terrenys pertanyen al sector R-18 i suposen tant l’ocupació de l’espai en el qual estarà situat el centre educatiu, com d’aquells amb destinació dotacional pública perimetrals, que garantiran una adequada connexió viària per a l’institut.

Amb este nou pas, el govern municipal continua garantint la construcció del centre educatiu a la major celeritat possible, complint tots els deures que pertanyen a l’administració local, una vegada que la Conselleria d’Educació va confirmar setmanes arrere que l’institut estarà construït.

“Este govern està complint”, reconeix Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona, asseverant que “en menys d’un any hem fet tot els possibles perquè el projecte siga una realitat, mantenint reunions amb la Generalitat i reactivant diversos punts que estaven encallats, com era precisament l’adquisició dels terrenys en els quals es construirà l’institut”.

Un procés que segueix amb bon ritme. Sense anar més lluny ja s’han depositat materials en el terreny procedents de les restes eixides de la recentment derruïda finca de la CNS. Uns materials que seran utilitzats en espais destinats per a pistes esportives i que permetran que estes estiguen al mateix nivell que la resta del centre, amb la qual cosa el nou institut està en camí de ser una realitat en els pròxims anys.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà