Llíria reconeix els èxits de diversos joves esportistes

Recepción deportistas Llíria

Els homenajats han destacat en karate i gimnàstica rítmica

L’Ajuntament de Llíria ha oferit una recepció institucional a diversos esportistes de la localitat, en reconeixement als èxits aconseguits en les diferents competicions en les quals han participat.

En la disciplina de karate kumite, pels seus magnífics resultats en la Lliga Autonòmica, han rebut este reconeixement Jimena Rodenas Enguídanos, campiona en la categoria infantil femenina de -30 kg; Alba Peñarrocha Faubel, subcampiona en juvenil femení de +52 kg; Miguel Cariñena Gil, subcampió en infantil masculí de -40 kg; i Laia Verdeguer Fabra, subcampiona en infantil femení de -30 kg. Tots estos karatekes van ser, a més, seleccionats per la Federació Valenciana per a participar en el Campionat d’Espanya que es va celebrar el mes d’abril passat a Guadalajara. Igualment, va ser homenatjat, en l’acte, Pablo Sánchez Sáiz, tercer classificat del rànquing autonòmic en la categoria infantil masculí de -30 kg.

A més, ha sigut homenatjada África Mora Martín, que va aconseguir la medalla de bronze en la modalitat de corda, en categoria júnior, de la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica per equips, celebrat recentment a Múrcia, i que li ha assegurat el passe per al màxim torneig nacional que es disputarà el pròxim mes de juliol.

L’alcalde Joanma Miguel i l’edil d’Esport, Nico Marco, presents en la recepció al costat de la resta de la Corporació municipal, han volgut posar en valor “el gran planter d’esportistes que tenim a Llíria que estan destacant en diferents disciplines, la qual cosa representa tot un orgull per a esta ciutat plenament compromesa amb l’esport”.

Igualment, han felicitat estos joves esportistes pels èxits aconseguits i els han manifestat tot el suport del municipi en els pròxims reptes que hauran d’afrontar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà