Llíria reunix 400 karatekes en el Trofeu Provincial de Promoció

Va homenatjar a José García, cofundador del Club Karate Llíria

El pavelló Pla de l’Arc de Llíria va ser l’escenari, este passat cap de setmana, del Trofeu Provincial de Promoció de Karate organitzat per la Federació de Karate de la Comunitat Valenciana i el Club Karate Llíria, amb la col·laboració de l’Ajuntament edetà. Este torneig va oferir un homenatge pòstum a José García Romero, cofundador i president del club que va morir recentment.

La competició va reunir a prop de 400 xiquets i xiquetes d’entre els 6 i 16 anys, de tota la província de València. La pista es va dividir en 4 tatamis on es van practicar simultàniament les modalitats de kates i combat.

Els dos clubs locals, Llíria i Edeta, van participar amb 59 karatekes que van obtindre 13 medalles.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Nico Marco, que va expressar la seua “gran satisfacció de vore a tants xiquets i xiquetes omplint la pista del pavelló practicant un esport ple de valors positius i amb el suport de les seues famílies en les graderies, per la qual cosa l’Ajuntament de Llíria sempre estarà disposat a donar suport a estes cites de promoció de l’esport infantil”.

L’edil va tindre paraules de record per José García, “una extraordinària persona, referent del karate valencià i que tant va treballar pel foment d’esta disciplina i de l’esport, en general, a la nostra ciutat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà