Llíria guarda un minut de silenci per la seua veïna i fill assassinats a Benaguasil

minuto de silencio Lliria

La ciutat mostra el dol amb la família

L’Ajuntament de Llíria va guardar ahir migdia enfront de la casa consistorial, un minut de silenci en senyal de dol per la veïna del municipi i el seu fill, que van ser assassinats a Benaguasil, presumptament per la seua parella.

La concentració silenciosa ha comptat amb la presència de la Corporació municipal encapçalada per l’alcalde Joanma Miguel.

El Consistori edetà ha volgut manifestar així, també, la seua més ferma condemna per este doble crim per violència masclista. Al mateix temps que trasllada les seues condolences i tota la seua solidaritat a la família de les dos víctimes mortals.

L’Ajuntament de Llíria decretarà tres dies de dol oficial en record de la seua veïna i fill, des de demà diumenge, i les banderes dels edificis municipals onejaran a mitja asta.

Finalment, “des del profund dolor que ens causa la tràgica pèrdua de la nostra veïna i veí, volem expressar, una vegada més,la nostra total repulsa enfront de la violència de gènere en totes les seues formes”, ha declarat l’alcalde Joanma Miguel.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà