L’empresa Alani s’instal·la al polígon de Carrasses de Llíria

Ha adquirit una parcel·la municipal de 30.000 m2

Alani, reconegut fabricant de productes de cel·lulosa per al sector professional, es traslladarà al polígon de Carrasses a Llíria, amb la finalitat de duplicar la seua capacitat productiva i ampliar els seus magatzems logístics. La firma, que exporta a diversos països, ha adquirit una parcel·la municipal en este sector amb una superfície de més de 30.000 metres quadrats, per un import de 3,6 milions d’euros més IVA.

L’alcalde Joanma Miguel i el regidor de Foment Econòmic, Paco Gorrea, al costat d’altres edils, han mantingut hui una reunió amb representants d’Alani en la planta que tenen situada actualment a La Pobla de Vallbona.

Joanma Miguel ha valorat “de forma molt positiva esta transacció, que permetrà la ubicació d’una empresa innovadora en el seu sector al nostre municipi, amb un ferm compromís amb la sostenibilitat i que ha apostat per Llíria per a realitzar una gran inversió”. A més, “la venda d’esta parcel·la reportarà importants beneficis per a les arques municipals, que ens serviran per a executar diverses actuacions d’interés per a la millora de l’entramat urbà de la nostra ciutat”.

L’edil Paco Gorrea ha assenyalat que el Polígon de Carrasses“continua sent el gran motor econòmic i de generació d’ocupació de Llíria, amb la presència de firmes de producció capdavanteres i altres que esperem que arriben en el futur per les seues atractives característiques. Així, ara, la instal·lació d’Alani obri noves possibilitats en el mercat laboral del nostre municipi, i els nostres veïns i veïnes podran beneficiar-se de les oportunitats que oferirà esta empresa en creixement”.

Alani ha triat Carrasses per la seua ubicació estratègica, que oferix proximitat al port i accessos directes a importants vies de comunicació, la qual cosa facilita l’entrega eficient de comandes i optimitza la seua logística integrada.

Per a esta empresa la sostenibilitat és una prioritat i treballa amb certificacions que garantixen productes fabricats amb els més alts estàndards de qualitat i respecte pel medi ambient.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà