Llíria busca el seu millor ‘esmorzaret’

esmorzaret
FOTOS: PAU TINEO/INFOTÚRIA

Galeria de fotos de la presentació del concurs

La Llar dels Persones Majors va acollir ahir la presentació de la campanya gastronòmica ‘L’Esmorzaret Llirià’ 2024, que promou la Federació del Comerç de Llíria amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

En esta quarta edició, participaran nou establiments hostalers del municipi que buscaran coronar-se amb el premi al millor esmorzar del municipi: La Taula de Llíria, Cafeteria ElPibe, Bar La Cafe, Les Termes Gastrobar, APTC Bar, Ca Rochina, Nou Gallardo, Ca Toni i Gastrobar La Unió.

Un jurat visitarà els establiments participants, durant el desenvolupament de la campanya, de l’1 de juliol al 30 de setembre, per a triar al guanyador d’esta edició.

En este període, els clients que visiten els locals podran degustar les seues creacions, elaborades amb productes tradicionals, artesans, ecològics i adquirits en els comerços d’alimentació de Llíria.

En l’acte de presentació, l’alcalde Joanma Miguel va posar “en valor esta iniciativa, que des d’una cosa tan valenciana, com és la cultura de l’esmorzar, permet promocionar la gran oferta de qualitat i innovadora que es pot trobar en l’hostaleria i el comerç de la nostra ciutat”.

esmorzaret llirià

El president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, va voler recordar que l’any passat “es van servir més de 8.500 esmorzars que van generar un volum de negoci d’al voltant de 67.000 euros, a més de l’impacte econòmic indirecte que va tindre en els establiments d’alimentació de la localitat com a proveïdors dels productes. Així, es complix un dels objectius de la campanya, el foment de l’activitat econòmica a través de sinergies entre l’hostaleria i el comerç”.

La regidora de Comerç, María José Llopis, va destacar que ‘L’Esmorzaret Llirià’ “és un exemple del gran dinamisme del sector comercial de la nostra localitat, com el demostra també el fet que en esta edició hi ha més i nous locals participants. A més, és el preludi de la fira gastronòmica ‘A mos redó’ que celebrarem al setembre i en la qual s’oferirà també una selecció dels millors productes locals”.

‘L’Esmorzaret Llirià’ 2024 compta amb el suport de la Unió Gremial, Provea, Caixa Popular, InfoTúria i Bodegas Vicente Gandia.

Tota la informació de la campanya està disponible en https://esmorzaretlliria.com/.

Galeria de fotos de la presentació del concurs, açi

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà