L’alcaldessa socialista de Serra s’incorpora a l’executiva provincial

alicia tuson

Portarà la secretaria de Política Comarcal

El PSOE de la província de València ja té nova secretària de Política Comarcal, Alicia Tusón, alcaldessa de Serra, qui ha sigut nomenada en el comité provincial celebrat dimecres passat 26 de juny.

Aquest nomenament reforça el pes polític de Tusón dins del partit a la província de València, alineant-se amb l’estratègia i lideratge del secretari general provincial, Carlos Fernández Bielsa.

En aquest sentit, l’alcaldessa de la localitat de Camp de Túria, aporta la seua experiència i coneixement de l’àmbit municipal al seu nou càrrec en l’executiva provincial. Aquest nomenament subratlla la confiança del PSOE en la seua capacitat per a contribuir al desenvolupament i enfortiment de les polítiques comarcals, així com el seu compromís amb els valors i objectius del partit.

Així doncs, ha volgut expressar el seu agraïment davant aquest nomenament: “És un honor poder contribuir a l’enfortiment de les polítiques comarcals des de l’executiva provincial. Treball amb dedicació per a continuar avançant en els objectius del partit i millorar la qualitat de vida de la nostra ciutadania, i sempre tenint en compte la importància del municipalisme per a impulsar polítiques que ens facen progressar”, declara.

Tusón va afegir: “Hem d’estar forts i units per a recuperar la Generalitat Valenciana de la mà de Diana Morant. Junts, seguim avant cap a un futur de progrés i justícia social per a tots”.

Aquesta nova organització dins del Partit Socialista, reforça l’estructura interna a la província de València i consolida el lideratge de Carlos Fernández Bielsa i el seu equip, els qui continuen treballant per a garantir el desenvolupament i benestar de totes les comarques.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà