Llíria: El PP força un ple sobre seguretat davant l’increment de la criminalitat i les infraccions penals

reme

L’Ajuntament reclama dos nous jutjats per al partit judicial de Llíria

El grupo popular a l’Ajuntament de Llíria ha forçat la celebració d’un ple extraordinari sobre seguretat davant l’increment d’un 39,7% de la criminalitat i un 33,3% les infraccions penals a Llíria, en el primer trimestre de 2024, segons les dades del Ministeri de l’Interior i que recullen els populars en un comunicat.

La portaveu popular Reme Mazzolari ha assegurat que “davant la realitat que viu Llíria no podem mirar cap a un altre costat, les dades demostren que la seguretat és un tema que cal abordar de manera prioritària per a canviar com més prompte millor la tendència a l’alça”.

En el ple s’ha debatut sobre mesures per a fer front a l’okupació il·legal i la inseguretat ciutadana. Així mateix, s’ha sol·licitat que l’Ajuntament de Llíria destine l’actual edifici dels jutjats per a instal·lar una comissaria de Policia Autonòmica i/o una Comissaria de Policia Nacional.

Mazzolari ha lamentat que “totes les mesures que s’han debatut han comptat amb el vot en contra del Govern del PSOE i Compromís-MOVE, la qual cosa posa en evidència que duen a terme una política de braços caiguts davant una problemàtica cada vegada més preocupant”.

“Ocultisme” del PSOE i Compromís-MOVE

La dirigent popular ha criticat que “l’ocultisme del Govern del PSOE i Compromís-MOVE en negar-se a respondre per a què han demanat la reversió de l’edifici de l’actual Palacio de Justícia”.

Igualment, els populars han sol·licitat que l’Ajuntament de Llíria reclame dos nous jutjats per al partit judicial de Llíria, un d’ells exclusiu per a la violència de gènere. Una proposta que ha comptat amb la unanimitat dels grups polítics.

Mazzolari ha lamentat que dels cinc temes que s’han abordat en este debat sobre seguretat, només un ha comptat amb la unanimitat de totes les forces polítiques representades en el ple, i s’ha preguntat “per què el PSOE i Compromís-MOVE han renunciat a una major seguretat, alguna cosa que és totalment incomprensible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà