Les bandes de Llíria, Buñol i Cullera es reuneixen amb el president de Les Corts

Han presentat a Enric Morera amb el diputat de Compromís, Paco García, el cicle de concerts ‘A tres bandes’

Les sis bandes simfòniques de Llíria, Buñol i Cullera han traslladat al president de Les Corts Valencianes la seua voluntat de rellançar el Certamen Internacional de Bandes de Música, així com la creació d’un cicle de concerts en les tres localitats i la constitució d’una associació que impulse en mon bandístic al seu més alt nivell.
    

En la trobada, promoguda pel diputat de Compromís, Paco García, els presidents de les sis Societats Musicals, ‘La Unió’ i ‘La Primitiva’ de Llíria; ‘L’Harmònica’ i ‘L’Artística’, de Bunyol; i ‘Santa Cecília’ i ‘L’Ateneu’, de Cullera, han presentat al president de Les Corts, Enric Morera, el cicle de concerts ‘A tres bandes’ que enguany començarà la seua gira en Cullera al mes de juliol i que serà presentat al públic el 24 de març.

Les societats musicals han comunicat a Morera que s’han unit per a crear una associació que te per objectiu promoure activitats musicals i intercanvis entre estes entitats punteres del món bandístic de la Comunitat i aprofundir en l’estima de la societat valenciana per la música.

Morera ha destacat el “gran valor i patrimoni” que suposa per als valencians tindre entitats de la “solera i el prestigi” com les que representen esta nova associació que agrupa a les sis bandes més guardonades i reconegudes en Certàmens Nacionals i Internacionals, com són les de Buñol, Cullera i Llíria.

En la reunió s’ha valorat la possibilitat de que les sis agrupacions puguen participar junt Les Corts Valencianes en la celebració i commemoració del 25 d’abril, dia del Parlament Valencià. En 2016 Les Corts varen comptar amb la desfilada amb la representació de les danses de la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí, Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà