Llíria acollirà els partits del grup B i E del Mundial d’hanbdol femení

sorteo balonmano

El torneig es disputarà entre els dies 2 i 19 de desembre

La ciutat de Castelló va acollir, en la nit d’ahir, el sorteig del Campionat del Món d’handbol femení 2021. En ell es van conéixer els huit grups que conformaven la Preliminary Round (fase preliminar) d’esta edició, que serà la més voluminosa de la història pel que fa a equips participants, amb un total de 32 combinats nacionals.

El torneig es disputarà a Espanya entre els dies 2 i 19 del pròxim mes de desembre, i tindrà a Llíria com una de les seues seus, al costat dels municipis de Granollers, Torrevieja i Castelló.

Este esdeveniment va comptar amb la presència de l’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, que també va participar en el desenvolupament del propi sorteig al costat de la ex jugadora d’handbol, Cristina Gómez, amb l’extracció de les boles que situaven als combinats nacionals de la fila 3 en cadascun dels grups.

El primer edil va estar acompanyat pels representants de la resta de seus, així com pel president de la IHF, Hassan Moustafa, el president del Comité Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, i el president de la Real Federació Espanyola d’Handbol, Francesc V. Blázquez.

El pavelló Plà de l’Arc acollirà les trobades pertanyents al grup B: Comité Olímpic Rus, Sèrbia, Camerun i Polònia i el grup E : Alemanya, Hongria, República Txeca i Eslovàquia.

Així mateix, Llíria també acollirà la Copa President, un torneig que disputaran aquelles seleccions que queden en última posició dins de cadascun dels grups, per a així determinar les places del 25 al 32.

Per la seua part Espanya, en la seua condició d’equip amfitrió, tenia la possibilitat de triar el seu destí, i finalment va quedar enquadrada en el Grup H al costat d’Àustria, al segon classificat d’Amèrica del Sud i Central, i al sisé classificat de Asía.

Joanma Miguel, ha indicat que “d’esta manera Llíria continua reforçant el seu compromís amb l’esport i, en particular, amb el món de l’handbol, que ja ha apostat en diverses ocasions pel nostre municipi per a exercir com a amfitrió d’esdeveniments de projecció nacional i internacional”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.