El Club Balonmano Llíria es queda a les portes de l’ascens directe

Els edetans hauran de disputar aquesta setmana davant handbol Oliva el tercer lloc del campionat

El Club Balonmano Llíria es va quedar a les portes de l’ascens directe a Segona Nacional. El conjunt del Camp de Túria, va disputar aquest passat cap de setmana en les instal·lacions del pavelló Pla de l’Arc, la final a quatre d’ascens a aquesta categoria en la qual van ser presents Handbol Alacant, Balommano Bunyol i Handbol Xàtiva.

Els edetans van arrancar aquesta cita divendres passat, davant Eon Horneo Alacant en un gran partit dels locals, i que el factor del professionalisme dels visitants, van superar als de Llíria per un 26 a 33 final. En la jornada del dissabte, els de José Alfredo Rubio van eixir de menys a més davant Handbol Bunyol, amb un joc coral i equilibrat per part de la tota la plantilla, i finalment van superar als de Foia per un 34 a 29.

En la tercera i última data, malgrat conéixer ja el guanyador de l’eliminatòria, Balomano Llíria havia de véncer per a acabar la fase en segon lloc i lluitar per fer-se amb la segona plaça de la fase. I amb suspens, i amb onze gols de David Garrido, els del Pla de l’Arc es van imposar davant a Handbol Xàtiva i van acabar, 29 a 28.

Amb aquests resultats, els edetans van acabar en segona posició de la taula amb dues victòries i una derrota, i hauran de veure’s les cares contra Handbol Oliva, segon classificat de l’altra fase final disputada a Monòver, per aconseguir la tercera plaça del campionat i esperar a les possibilitats administratives d’un possible ascens a Segona Nacional.