Hassane Ahouchar i Laura Castellano, vencedors del Gran Fons de Llíria

GRAN FONDO DE LLIRIA

Més de 230 atletes han participat en la prova

La capital del Camp de Túria ha viscut de nou la seua gran festa anual del running amb la celebració del XVII Gran Fons Ciutat de Llíria-Gran Premi Juan Alcocer. Més de 230 atletes han participat hui en esta prova organitzada pel Club Atletisme Edeta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria i la Mancomunitat del Camp de Túria, i que forma part del Circuit de Carreres Populars del Camp de Túria 2022.

gran fondo de lliria 2022

Hassane Ahouchar del Clínica Alejandro Sanz es va proclamar guanyador absolut de la 15K amb un temps de 49:26. En la categoria femenina, la victòria va ser per a Laura Castellano del mateix club, que va fer una marca de 58:38.

En la modalitat de 8K, Gabriel Palomera del Green Power Sports Team va ser el vencedor en la classificació masculina amb un crono de 26:29, mentre que en dones es va imposar Almudena Marcilla del Paterna Runners Club amb un temps de 36:35.

gran fondo lliria 2022

L’alcalde Joanma Miguel i l’edil d’Esports Paco Gorrea, junt amb altres representants municipals, van assistir l’entrega de premis de la competició en la qual els guanyadors en categoria local del 15K van ser Nour Eddine i Lidia Hernández de Club Atletisme Edeta. En la prova de 8 quilòmetres els millors locals van ser Miguel Soler i Esther Fernández.

El Pavelló Pla de l’Arc va albergar l’eixida i la meta de les proves que s’han desenvolupat sobre circuit mixt de vies urbanes i pistes rurals del municipi.