La secció de bàsquet del FC Bayern Munic realitzarà la seua pretemporada a Llíria

PArtido Valencia Basket

El Conjunt alemany dispuatrà partits enfront del València Basket i Morabanc Andorra en el Pavelló Pla de l’Arc

Llíria acollirà l’stage de pretemporada de la secció de bàsquet del FC Bayern Munic. El conjunt alemany ha triat el Pavelló Pla de l’Arc com a epicentre de preparació per al pròxim curs, on disputarà un partit de nivell Eurolliga, enfront del València Basket, i un altre amb el MoraBanc Andorra.

“Tindre la possibilitat d’acollir este tipus d’oportunitats ens demostra, a més del gran prestigi esportiu de la nostra localitat, que el treball de l’àrea d’Esports per a tractar d’oferir unes infraestructures esportives adequades a les exigències de les competicions internacionals està donant els seus fruits”, ha indicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Llíria, Paco Gorrea.

L’alcalde de Llíria, Joanma Miguel, ha manifestat que “acollir este tipus de partits ens evoca a la il•lusió d’eixes nits màgiques del Choleck Llíria en la dècada dels 90”. “Fer-ho, a més, en el marc de les nostres festes patronals de Sant Miquel, ens permet unir esport i tradició”, ha explicat el primer edil.

El Pavelló Pla de l’Arc també acollirà un partit entre el MoraBanc Andorra i el Lucentum, així com un torneig entre el Club Esportiu Bàsquet Llíria i altres dos combinats com són l’Alginet i el Godella.

Paco Gorrea també ha volgut destacar que “este pròxim any és molt important per al CEB Llíria, on tractarà d’aconseguir l’anhelat ascens que va fregar la temporada passada i que, estem convençuts, aconseguirà amb el suport de l’afició edetana”.
“El club està fent grans esforços per a aconseguir l’objectiu i, prova d’això, és la disputa d’estos partits enfront de dos equips de categoria LEB Plata”, ha indicat Gorrea.

Els partits es disputaran en el cap de setmana del 16 al 18 de setembre. Amb ells la ciutat de Llíria, considerada el bressol del bàsquet en la Comunitat Valenciana, viurà d’esta manera unes dates de frenètica activitat en el Pavelló Pla de l’Arc, amb partits propis d’Eurolliga, LEB Or i LEB Plata.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà