El Club Karate Llíria demostra el seu potencial en el Campionat d’Espanya infantil

L’entitat edetana va aconseguir un subcampionat d’Espanya i una medalla de bronze

El Club Karate de Llíria va estar present en el campionat d’Espanya de Karate infantil celebrat aquest passat cap de setmana en el pavelló “ciutat de Càceres” de la capital extremenya.

Allí, tres integrants del conjunt edetà, amb Miguel Rosalén i José Muñoz com a entrenadors, van estar en una cita en la qual van participar més de 700 esportistes de tota la geografia espanyola.

En la categoria Kumité aleví masculí menys de 34 quilos, Miguel Cariñena, que es va proclamar campió autonòmica aquest mateix any, va aconseguir la medalla de bronze, i Fran Gil, subcampió autonòmic, va realitzar una extraordinària participació acabant a les portes del podi.

Jimena Rodenas Club Karate Llíria


Per part seua, Jimena Rodenas, campiona autonòmica, va ser una altra de les alegries per al club de la capital del Camp de Túria, aconseguint la medalla de plata en la modalitat de Kumité aleví femení menys de 26 kg.

Així mateix, Alba Peñarrocha, karateka natural de Llíria i membre del club Karate de La Pobla de Vallbona, també va ser present en aquest esdeveniment demostrant l’alt nivell en aquest esport a la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà