Borja Iserte, campió autonòmic de gimnàstica rítmica

gimnasta lliria

L’Ajuntament ha oferit una recepció a l’esportista edetà que participarà en el Campionat d’Espanya

El gimnasta de la localitat, Borja Iserte, ha sigut rebut per una representació de la Corporació municipal, encapçalada per l’alcalde Joanma Miguel i el regidor d’Esport Nico Marco.

Amb este acte, l’Ajuntament de Llíria ha volgut oferir un reconeixement públic a este jove esportista que s’ha proclamat campió autonòmic de gimnàstica rítmica en la categoria júnior masculina.

Borja Iserte va obtindre este títol en la Fase Autonòmica del Campionat d’Espanya que es va celebrar recentment a la Pobla de Vallbona. Va defendre amb gran mestratge els tres exercicis que va realitzar i que li van valdre la medalla d’or en la modalitat de maces i el segon lloc tant en cércol com en cinta. Esta gran actuació combinada li va atorgar el campionat autonòmic absolut en la seua categoria.

Este resultat li ha permés la seua classificació per al Campionat d’Espanya que es disputarà al juny. L’any passat ja es va penjar diverses medalles en el torneig nacional en la categoria infantil.

L’alcalde Joanma Miguel ha felicitat el jove gimnasta local “per estos èxits esportius obtinguts fruit del seu esforç i gran talent, i el suport del seu equip tècnic i del Club de Gimnàstica Rítmica de Llíria, la qual cosa representa també tot un orgull per a la nostra ciutat”.

El regidor d’Esport, Nico Marco, també s’ha sumat a esta felicitació a Borja Iserte, que “demostra, una vegada més, la gran tasca que desenvolupen el club i els seus i seues gimnastes, en un esport a més amb poca presència masculina, la qual cosa el fa més important encara”, i ha aprofitat per a desitjar-li “molta sort i ànims per al seu pròxim compromís en el Campionat d’Espanya”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà