Debut amb victòria del Bàsquet Llíria en la fase d’ascens a la LEB Plata

Els edetans guanyen al Camper Eurogaza (69-57)

El Bàsquet Llíria ha donat aquesta vesprada el primer pas per a aconseguir el somni de l’ascens a la LEB Plata. Els edetans, abrigallats per la seua afició en el pavelló Pla de l’Arc han guanyat el seu primer partit de la fase final davant el UCB Camper Eurogaza per 69-57.

Els locals van començar posant-se per davant en el marcador en el primer quart que va finalitzar amb 15-9, encara que en el segon i tercer quart el partit va estar més igualat amb parcials de 15-16 per a l’equip de Còrdova.

No obstant això, els locals van saber gestionar l’avantatge inicial per a anar sempre per davant en el marcador al segon (30-25) i al tercer quart (45-41).

En la recta decisiva del partit, el Llíria va tornar a dominar el joc i l’últim quart es va imposar per 24-16, amb un resultat final de 69-57.

Demà divendres, el Bàsquet Llíria s’enfrontarà en la segona jornada de la fase final d’ascens a la LEB Plata al Bisbal Bàsquet en el pavelló PLa del’Arc a les 19.30 hores.