Així ha celebrat el Bàsquet Llíria l’ascens a LEB-Plata 

Galeria 10 Fotos

L’equip ha sigut rebut per la Corporació municipal 

La Corporació municipal, amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel i el regidor d’Esports, Nico Marco, ha rebut esta vesprada al primer equip del Refitel Nadunet CEB Llíria, pel seu ascens a la LEB-Plata.

El conjunt edetà va consumar ahir el seu retorn a la tercera categoria del bàsquet espanyol, quasi 20 anys després, després de véncer a l’Uros de Rivas i finalitzar com a primer i invicte del seu grup en la fase final que s’ha disputat estos dies al pavelló Pla de l’Arc de la capital del Camp Túria.

L’Ajuntament de Llíria ha felicitat els jugadors, cos tècnic i directiva del club per este gran èxit, que representa tot un orgull per a la ciutat, i que ha fet viure de nou les extraordinàries vesprades de bàsquet al municipi i ha retornat la il·lusió a l’afició edetana.

La recepció institucional formava part dels actes de celebració de l’ascens a LEB-Plata. Primer, l’equip ha recorregut en un vehicle els principals carrers de la població, des del Pavelló Pla de l’Arc i fins a la plaça Major. Enfront de l’ajuntament, els jugadors s’han dirigit a l’afició per a agrair-los el seu suport en esta fase final.

FOTOS: PAU TINEO/INFOTÚRIA

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà