L’expopular Montse Cervera es converteix en la primera alcaldessa de Loriguilla

Montse Cervera vara de mando

En compliment del pacte de la moció de censura

La vara de comandament de Loriguilla ha canviat aquest matí de mans per tercera vegada en aquesta legislatura. En aquesta ocasció ha sigut l’exregidora del PP Montse Cervera la que ha alçat la vara després de jurar el càrrec com a primera alcaldessa de la història del municipi de Camp de Túria.

Cervera ha sigut triada en un ple extraordinari amb els cinc vots dels regidors no adscrits que conformen l’actual equip de Govern, enfront dels quatre dels regidors del grup municipal Ciudadanos, que van ser apartats del Govern local a través de la moció de censura presentada pels exregidors del PSOE i del PP.

La ja alcaldessa de Loriguilla, que ha rebut la vara de comandament de mans de l’exalcalde Carlos Rodado, anterior portaveu del PSPV, ha manifestat que arriba al càrrec “sense temps que perdre” ja que estarà menys de sis mesos fins a la convocatòria de les pròximes eleccions municipals de maig de 2023.

Cervera ha avançat a Infotúria.com la seua intenció de presentar-se a la reelecció en els comicis locals. “La meua intenció és tornar a presentar-me a l’alcaldia”. El que encara no està decidit és si ho farà sota les sigles del PP, que va abandonar abans de presentar la moció de censura o bé com a candidata d’una altra formació. “De moment encara està tot en l’aire. No sé el que passarà amb el PP, sembla que estan buscant nou candidat. El que tinc clar és que ens anem amb el cap ben alt”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà