El regidor de Loriguilla Javier Cervera marxa de Ciudadanos

Ciudadanos Loriguilla

Assegura necessitar “un temps per a pensar” i nega desavinences amb els seus companys

El portaveu de Ciudadanos a l’Ajuntament de Loriguilla, Javier Cervera, ha sol·licitat la seua baixa del partit, però mantindrà l’acta, passant el grup de no adscrits.

D’aquesta manera, Ciudadanos ha passat aquesta legislatura d’estar en el govern municipal de Loriguilla primer amb el PSPV i després en solitari a passar a l’oposició amb tan sols tres regidors.

El passat 28 d’octubre va entrar per registre d’entrada de l’Ajuntament de Loriguilla la comunicació de la direcció nacional de Ciudadanos que Cervera no pertany al partit després de sol·licitar la seua baixa com a afiliat.

Segons ha explicat el mateix Cervera a Infotúria.com el motiu de la seua baixa és la necessitat de “un temps per a pensar” de cara a les pròximes eleccions després de la moció de censura i ha assegurat que la relació amb els seus fins ara companys “és cordial” i no deu a desavinences polítiques ni personals.

Després de la moció de censura que va arrabassar l’alcaldia a Ciudadanos i la marxa de Cervera, són més els regidors no adscrits que els que romanen sota les sigles amb les quals van concórrer a les passades eleccions municipals.

Tan sols l’exregidor Sergio Alfaro i les regidores de Ciudadanos romanen de moment en el grup municipal. La resta d’edils han marxat dels seus respectius partits, primer ho van fer els dos del PSPV i els tres del PP per a presentar la moció de censura i alternar-se la vara de comandament -Carlos Rodado i Montse Cervera- fins a les pròximes eleccions, mentre el portaveu de Ciutadans ha pres el mateix camí.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà