Educació injecta un milió d’euros per a acabar el nou col·legi de Loriguilla

colegio loriguilla

La conselleria signa l’aprovació del modificat del projecte i el finançament addicional

La Conselleria d’Educació ha desbloquejat les obres de construcció del nou col·legi públic de Loriguilla. El director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, ha signat l’aprovació del modificat del projecte i el finançament addicional per import d’1.161.330,89 euros que correrà íntegrament a càrrec dels pressupostos de la Generalitat Valenciana, i que permetrà la finalització del nou centre escolar.

Amb aquesta modificació, el futur col·legi comptarà, a més, amb una aula de 2 anys, una cuina adaptada a la normativa actual i sistemes d’energia sostenibles. En paraules de la pròpia alcaldessa de Loriguilla, Montse Cervera: “un col·legi del segle XXI que ja és una realitat que avança imparable”.

Cervera s’ha mostrat satisfeta amb el resultat obtingut, fruit de l’esforç i les gestions que ha realitzat des que va arribar a l’alcaldia: “La meua prioritat era que el nou col·legi fora una realitat però no a qualsevol preu. Les infraestructures educatives són competència de la conselleria i agraïsc al director general que haja comprés tan bé les necessitats i circumstàncies de Loriguilla”.

Per part seua, Cervera també ha agraït la labor tècnica realitzada pel personal de la Conselleria d’Educació que ha tramitat l’expedient que ha finalitzat “amb la millor de les notícies”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà