Vox expulsa al seu regidor a Loriguilla

Cervera va donar l’alcaldia a la seua germana

El vot del regidor de Vox a Loriguilla, Javier Cervera, a la seua germana i actual alcaldessa, Montse Cervera, perquè aconseguira la vara de comandament després de les eleccions municipals de 2023 li ha costat finalment l’expulsió del partit.

El ple de l’Ajuntament de Loriguilla ha donat compte hui de la passada a la condició de no adscrit del ja *exconcejal de Vox després de l’escrit remés pel Comité Executiu Provincial del partit el mes d’abril passat.

Cervera, que va ser alcalde de Loriguilla pel PP, es va presentar en els últims comicis locals sota les sigles de Vox, obtenint un escó que li va permetre tornar a l’Ajuntament. No obstant això, el suport a la candidata de UCIN per a ostentar l’alcaldia en un govern de coalició amb el PSOE va comportar l’obertura d’un expedient disciplinari el mes de setembre passat.

El Comité Executiu Nacional de Vox va resoldre l’expedient amb l’expulsió de les seues files el mes d’octubre passat de Cervera que va presentar un recurs de reposició.

Aquest mateix òrgan va dictar una resolució el mes de gener passat en la qual desestimava el recurs i confirmava la resolució del Comité de Garanties en la qual se li expulsava del partit sobre la base de l’article 37.3 C dels estatuts de Vox.

Segons l’escrit, Cervera va abandonar el grup municipal de Vox i va passar al grup mixt.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà