Prop de 30 veïns de Sant Antoni ja han sol·licitat reunions en ‘Dimecres amb l’alcaldessa’

alcaldesa vecinos SAB

Tejedor rep en el seu despatx als primers veïns

Prop de 30 veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve ja han sol·licitat una reunió amb Eva Tejedor, dins de la recent iniciativa ‘Dimecres amb l’alcaldessa’, que permet als residents de la localitat sol·licitar una trobada en el despatx de la primera edil per a abordar temes municipals.

La mandatària ha rebut aquest dimecres les primeres visites d’alguns dels residents que li havien sol·licitat una reunió a la Casa Consistorial, i li han plantejat diferents consultes relacionades amb temes tan variats com urbanisme, seguretat, ocupació o serveis socials. En aquesta línia, amb l’objectiu d’abordar aquests assumptes amb el major rigor i celeritat, l’alcaldessa ha estat acompanyada d’altres regidors, tècnics i empleats municipals de les àrees afectades.

L’alcaldessa ha mostrat la seua satisfacció per “el tarannà i la comprensió dels veïns i veïnes que venen en la majoria dels casos buscant remeis a problemes encallats per als quals no han trobat solucions en aquests últims anys, i per als quals s’han trobat tot aquest temps les portes de l’ajuntament tancades”.

Tejedor ha agraït la “bona resposta dels residents amb aquesta iniciativa, mostra de l’interés per la política de proximitat” i ha apostat per mantindre les trobades durant tota la legislatura “enfront d’altres alcaldes que, en lloc de construir ponts cap als veïns, només van fer que alçar fossats i murs”.

“Aquest equip de govern, d’entesa entre diferents, té un compromís ferm i unànime amb el bon govern, la transparència i la proximitat, perquè són valors fonamentals per al desenvolupament i la confiança en la gestió pública”, ha assenyalat l’alcaldessa. “En aquest Ajuntament portem prop d’un any alçant catifes i obrint finestres, després de molt de temps on no s’han rendit comptes davant la ciutadania; és una cosa que els residents han de saber i que a més poden ara comprovar de primera mà”, ha conclòs l’alcaldessa.

Les trobades amb Tejedor poden realitzar-se des d’aquest mes de maig els dimecres laborables en horari de matins (entre les 9.30 i les 13 hores) i en horari de vesprades (de 17 a 19 hores).

En aquestes reunions els residents poden tractar de primera mà les preocupacions, incidències i reivindicacions amb la mandatària, a més de solucionar dubtes o conéixer més de prop el treball que l’equip de govern municipal duu a terme en la localitat.

Alcaldia ha posat a la disposició de la ciutadania el correu electrònic alcaldia@sabenageber.com, així com el WhatsApp del telèfon 672 429 777 per a sol·licitar la cita presencial i avançar els temes a abordar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà