Loriguilla acull la trobada de Kyudo

Loriguilla Kyouda

Es van donar cita kyudokas de tota Espanya

El pavelló municipal de Loriguilla va acollir durant el passat cap de setmana la trobada nacional de l’Associació Espanyola de Kyudo, l’art marcial del tir amb arc japonés. Durant el dissabte i el diumenge es van donar cita kyudokas de Madrid, Barcelona, Igualada, Galícia, València, Màlaga, Mallorca i Donostia per a participar en una sèrie de pràctiques i seminaris sobre tir amb arc japonés, així com examinant-se de manera oficial per als graus de Nidan i Shodan.

A la trobada van assistir veïns del municipi que van quedar sorpresos davant la marcialitat dels moviments, els quimonos, les fletxes i els que són considerats com els arcs més grans del món.

Des de l’Ajuntament ha agraït la confiança depositada a Loriguilla per part de l’AEK (Associació Espanyola de Kyudo) per organitzar la trobada nacional 2022 d’aquesta disciplina japonesa en el municipi.

El Consistori continuarà facilitant la pràctica esportiva en el municipi i donant recer a esports i Federacions minoritàries que precisen d’infraestructures per a dur a terme la seua activitat.

L’alcalde de Loriguilla, Carlos Rodado, ha explicat que el municipi de Camp de Túria “aposta per l’esport i promou la seua pràctica albergant aquest tipus de trobades, dels quals som referents. Estem orgullosos de col·laborar amb Federacions i Associacions tan diverses com les d’handbol, futbol sala, bàsquet, esgrima, kyudo o la gimnàstica rítmica”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà