Vilamarxant acull la jornada de InfoTúria ‘El desenvolupament industrial com atracció d’empreses’ 

jornadas industria

El dimecres 21 de setembre en el CEI Túria

Vilamarxant acollirà el dimecres, 21 de setembre la jornada organitzada per InfoTúria i la televisió valenciana À Punt ‘El desenvolupament industrial com atracció d’empreses’ a les 9 hores en el Centre d’Emprenedoria i Innovació del Túria (CEI Túria) i podrà seguir-se via streaming per xarxes socials de InfoTúria. 

La jornada Cadena de Valor reunirà al Conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i treball, Rafael Climent; l’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge; la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Lola Celda; Diego Romà, gerente de FEPEVAL i AEMON

A més participaran el regidor de Promoció Econòmica de Vilamarxant, Víctor Sanchis, el regidor de d’Hisenda i Foment Econòmic de Riba-roja, José Ángel Hernández; i Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa popular.

La cita serà una oportunitat perquè empresaris i institucions públiques coneguen en profunditat les oportunitats que ofereixen els municipis que aposten pel desenvolupament municipal. 

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria, l’Ajuntament de Vilamarxant i Caixa Popular, servirà també per a conéixer les principals novetats del sector i posar en valor l’aportació empresarial en l’economia de la comarca del Camp de Túria.

El regidor de Promoció Econòmica, Víctor Sanchis, explica que el treball realitzat en els últims temps està “donant els seus fruits, ja que les empreses volen implantar-se en un municipi que aposta per la innovació i pel desenvolupament d’industrial”. 

“En esta legislatura estem treballant de manera contínua en la millora de serveis, infraestructures i accessos perquè les empreses que decidisquen instal·lar-se al nostre poble es troben el més còmodes possibles per a competir amb els seus rivals”, ha seguit el regidor. 

L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha convidat a la ciutadania a este esdeveniment: “La jornada servirà per a conéixer les claus que fan dels municipis que aposten pel desenvolupament industrial com a grans baluards de l’economia local i provincial”. 

“A Vilamarxant tenim un compromís ferri amb el nostre parc industrial perquè creiem que són grans generadors de riquesa. I això, d’una banda, ens diferencia de la resta de localitat i, per un altre, aporta riquesa als nostres veïnes i veïnes”, ha conclòs el primer edil. 

jornada industria
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà