Marines recapta més de mil euros en el seu RunCáncer

runcancer

La marxa de 5 quilòmetres va discórrer pel nucli urbà

Marines ha celebrat l’esdeveniment esportiu més solidari de l’any: la RunCáncer. La Junta Local de la AECC de Marines va promoure un any més aquesta cita esportiva, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses associacions, com Tyrius, les associacions de caçadors i colombaires, els clavaris de Sant Rafael i de voluntaris en general.

La marxa de 5 quilòmetres va discórrer pel nucli urbà i va comptar amb participants de totes les edats i condicions. “Com diem tots els anys, no importa la teua forma física, l’important és passar una bona estona alhora que aportem el nostre granet d’arena a aquesta gran causa com és la de col·laborar amb l’Associació Espanyola contra el Càncer”, comenta Noelia Sánchez, Regidora de Joventut, Esports i Festes.

Amb la venda de dorsals i samarretes, Marines va recaptar 1.040 euros, que aniran íntegrament destinats a aquesta associació. “Una vegada més, hem demostrat que Marines és un poble solidari i disposat sempre a col·laborar”, afig Sánchez.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà