Obertes les inscripcions del curs ‘Com fer un hort familiar ecològic’ de Nàquera

horta ecològica a Nàquera La Crisopa

Ja està obert el termini d’inscripció al curs d’agricultura ecològica que s’impartirà a Nàquera del 1 al 23 de juny. Una bona oportunitat per a posar en marxa el teu propi hort ecològic.

Anna Alemany

Al curs es pretén ensenyar les tècniques bàsiques per fer-te un hort d’autoconsum, lliure de pesticides i amb tot el sabor dels aliments d’abans. Avui en dia, cada vegada hi ha més gent que es pregunta sobre la qualitat dels aliments que ingerim i que busca altres maneres d’aprofitar el seu temps d’oci. Per por o desconeixement, no pensen que dedicar-se a cultivar les teves pròpies hortalisses és una manera senzilla i fonamental de cuidar la nostra salut, al mateix temps que ens permet gaudir de moltes altres coses com el contacte amb la terra, la joia de respirar aire lliure, ens fa practicar exercici i ens dóna la seguretat de menjar verdures sanes i nutritives.

El curs s’impartirà a la població de Nàquera i estarà estructurat en 8 sessions impartides els divendres de vesprada i dissabtes de matí. Les classes estaran dividides en 16 hores de teoria en aula, i 20 hores de pràctica en un hort familiar de la població.  La matricula es pot formalitzar a la web de La Crisopa Cooperativa Valenciana Agroecològica www.lacrisopa.com, on els interessats podran escollir matricular-se del curs complet o sols dels mòduls que els interessen del programa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà