La regidoria d’Esports dóna a conèixer les activitats lúdiques programades per als mesos de juliol a setembre

El pròxim 28 de juliol arranca la iniciativa ‘Un estiu d’esport’, un programa organitzat per la regidoria d’Esports, amb la col·laboració de diversos clubs i empreses local, per a totes les edats i amb una gran varietat d’activitats gratuïtes, que es prolongarà fins al mes de setembre.

José García

Els interessats poden formalitzar la seua inscripció en les diferents modalitats en el registre d’entrada de l’Ajuntament, en el número de telèfon 96 168 00 02 o bé, a través del correu electrònic susana@naquera.es, començant el termini per inscriu-re’s huí i finalitzant dos dies abans de la realització de cada activitat.

Segons l’edil d’Esports, Elisa Martínez, “es tracta d’una àmplia i variada programació vacacional que inclou tot tipus de pràctiques: veïns de qualsevol edat podran disfrutar des de tallers de ioga o meditació activa, fins a tornejos de tenis, pilota valenciana, passant per classes de básquet o aquagym”.

Martínez l’àrea ha destacat el “caràcter familiar” que tenen moltes de les activitats projectades, com ara el ‘Sopar Popular de Germandat amb l’Esport’, que se celebrarà el dia 11 d’agost; la tradicional Volta a Peu, organitzada per a la vesprada del 15 d’agost; o la Volta Ciclista, programada per el dia 8 de setembre.

“L’objectiu és arribar a tots els públics, alhora que des de l’Ajuntament de Nàquera multipliquem les oportunitats per a practicar esport, oferint alternatives d’oci variades i saludables”, ha declarat la regidora.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà