L’alcalde de Nàquera repetirà com a candidat d’UPdN el 28M

damian ibañez camp de turia

El líder del partit local aspira a la seua quarta legislatura

L’alcalde de Nàquera, Damián Ibáñez, es presentarà de nou a la reelecció el pròxim 28 de maig sota les sigles d’UPdN. El partit local ha elegit com a candidat a Ibáñez, que aspira a la seua quarta legislatura.

Després de 12 anys en l’alcaldia de Nàquera, ha assegurat que és “un orgull tindre la possibilitat de continuar treballant per i per als meus veïns. Són el principal en el meu dia a dia i és un privilegi poder participar en el futur de la nostra ciutat”.

El candidat d’UPdN ha reconegut que “hem viscut durant aquests quatre anys una legislatura atípica i molt difícil de gestionar, però al mateix temps, molt important, han sigut uns anys en què hem aprés moltíssim, en els quals hem transformat l’administració acostant-la al màxim al ciutadà. I al mateix temps que s’atenien situacions molt extraordinàries, continuàvem gestionant el dia a dia. El resultat, malgrat el viscut, és molt positiu”.

Damián Ibáñez ha agraït “el suport que he sentit en els moments més complicats i la col·laboració i responsabilitat que sempre han demostrat els veïns de Nàquera en la tasca de governar”.

Però ha afegit que “hem de continuar treballant. Per això vull optar des d’UPDN a l’alcaldia. Per a continuar apostant en el seu progrés, per enriquir la vida dels meus veïns, perquè són el primer i estan per damunt de tot”.

Entre les línies d’actuació ha apuntat la sostenibilitat, igualtat, benestar, mobilitat, infància, educació, benestar social amb l’objectiu de “continuar treballant a humanitzar més encara el nostre poble, a lluitar contra la violència de gènere. Creant valors educatius en els nostres xicotets, augmentant els serveis públics, augmentant la qualitat d’aquests. Cuidant dels nostres majors, oferint alternatives als nostres joves, ajudant als nostres veïns, vivint envoltats de les nostres mascotes i fent-los partícips de la nostra vida social amb civisme i responsabilitat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà