La nova consellera de Justícia es reuneix amb l’alcalde de Nàquera

Núñez afirma la seua disposició a contribuir a solucionar els “problemes reals” dels naquerans

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, s’ha reunit amb l’alcalde de Nàquera, Iván Expósito, així com amb altres membres de la Corporació local i representants del municipi, dins de la ronda de contactes que la titular d’aquest departament manté amb diferents responsables de les matèries de la seua competència.

La titular de Justícia s’ha compromés a estudiar les reivindicacions plantejades per la delegació municipal, entre la qual es troben la necessitat de millorar el funcionament del Jutjat de pau de la localitat, així com la de rebre un major suport de la Conselleria en qüestions com les condicions dels policies locals o la prestació i dimensionament dels serveis públics, tot això en el context d’un municipi amb una elevada població flotant.

D’altra banda, Elisa Núñez ha mostrat la seua voluntat d’estudiar les eines disponibles per a augmentar les accions de prevenció d’emergències i en l’àmplia superfície forestal del municipi.

La consellera ha reiterat la seua voluntat de contribuir des de la Generalitat a “solucionar els problemes reals dels naqueranos”, i ha subratllat “la bona disposició i valentia” de l’alcalde i de l’equip municipal de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà