Mor Salvador Arnal Navarro, figura clau del PSPV-PSOE de Nàquera als darrers 35 anys

Mor Salvador Arnal Navarro a Nàquera, el Camp de Túria

Esta nit passada ha mort Salvador Arnal Navarro, al 87 anys d’edat, qui ha sigut president de l’Agrupació Local de Nàquera del PSPV-PSOE. El sepeli tindra lloc huí, dimecres 15 de febrero, a les 17:00 hores.

José García

Xofer jubilat, Salvador Arnal ha mort després de patir una llarga malaltia. Arnal, conegut popularment com Voro l’Hostaler va ser un dels membres fundadors de l’agrupació, a l’any 1978; a més, a la segona legislatura de la democràcia va tindre el càrrec de regidor al consistori naquerà.

Els seus companys de partit el recorden pel seu paper a la consolidació del PSOE, en temps de la Transició, així com a l’arribada de la Democràcia. En paraules d’Elisa Martínez Rovira, tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Nàquera i cap de llista en les passades eleccions municipals pel PSPV, “Salvador Arnal era un home profundament bo, que ha constituït un exemple de lleialtat als ideals del socialisme en temps molts difícils”.

Segons Elisa Martínez que “encara que la persona desaparega, queda el record intens d’una figura, molt estimada pels companys i companyes, que ha omplit més de tres dècades de la història del PSPV a Nàquera, amb la seua honradesa i honestedat. Ens volem afegir al dolor de la seua família i acompanyar-los en aquests moments”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà