Els guies del Puntal dels Llops guanyadors del premi Nauiba

premios

L’Ajuntament d’Olocau premia a Elena Bonet el 9 d’Octubre

Vïctor Chaos y Guillem Tortajada, guies del Puntal dels Llops han rebut el premi Nauiba 2018 de l’Ajuntament d’Olocau que es va lliurar dins dels actes del 9 d’Octubre.

Els altres candidats que han optat  aquest any a rebre el premi en la seua segona edició han sigut l’Associació Dones d’Olocau i Félix Pérez Monteagudo (Olocaufoto).

El guanyador ha estat triat amb els vots emesos pels veïns d’Olocau. Els dos guies del Puntal dels Llops han estat proposats pel seu esforç a posar en valor el patrimoni de la localitat i per la seua tasca en la promoció de l’assentament iber de la població i, en conseqüencia el poble d’Olocau. Grácies al seu quefer El Puntal és cada dia més conegut i visitat. Tant amb visites guiades com visites lliures.

L’Ajuntament tambè ha premiat a l’exdirectora del Museo de Prehistòria de Valencia, Elena Bonet, que va participar a les excavacions del jaciment d’Olocau.

Dones d’Olocau es una associació que es mou amb molta energia i que arrosega i compromet cada dia a més persones, entitats i associacions. No sols estan contribuint a reforçar la lluita contra la igualtat de gènere, la erradicació de la violència masclista, la no discriminació per raons de l’opció sexual; també estan sent un referent en l’àmbit de les associacions de dones, més enllà de la demarcació de la comarca de Camp de Túria.

Félix Pérez Monteagudo (Olocaufoto) es un professional de la imatge present de forma voluntaria i altruista en  tots els esdeveniments de la vida social, cultural i festera d’Olocau fent així la seua crònica audiovisual dels esdeveniments del poble con un cronista del segle XXI.

En el procés participatiu s’han emès 66 vots a través de la web municipal.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà