Se celebra una Assemblea General Popular per a retre comptes de l’any al govern

El passat 21 de juliol se celebrà al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura d’Olocau una Assemblea General Popular per tal de retre comptes del primer any de legislatura del Govern del PSPV-PSOE al municipi.

José García

Es tracta, segons fonts de l’equip de govern, d’un compromís adquirit abans que se celebraren les darreres eleccions municipals, que varen permetre a l’agrupació socialista tornar al govern del municipi. Estes mateixes fonts afigen que esta iniciativa “va tindre una molt bona resposta, per part del veïns i veïnes, com ho demostra la presència de persones en esta assemblea.

En esta reunió es va comentar que, gràcies a la gestió econòmica que de l’equip de govern, el passat any ja es va poder reduir la tasa de recollida de verd i per l’any proper, està estudiant-se baixar l’IBI en un percentatge que es farà públic al seu moment. A més, ja s’han iniciat els treballs de recuperació de l’Abocador a l’antiga Pedrera Maria Rosa, després que l’Ajuntament d’Olocau denunciara GIRSA, a la fiscalia i a la Conselleria de Medi Ambient, pels problemes a l’abocador causats pel fem allí deixat.

D’altra banda, l’Ajuntament ha demanat un crèdit al govern d’Espanya d’un milió i mig d’euros, per poder pagar els deutes amb els proveïdors: “D’eixa quantitat, 325.000 euros són  d’ajudes que la Generalitat Valenciana no ha pagat a l’Ajuntament d’Olocau, el que ens obligarà a pagar 125.000 euros d’interessos”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà