El PPOS 2012 de la Diputació de València assigna 61.875 euros al municipi de Serra

El Camp de Túria
El Pla Provincial d’Obres i Servicis (PPOS) de la Diputació de València va assignar al municipi de Serra una ajuda econòmica de quasi 62.000 euros, que seran invertits per l’equip de govern d’esta localitat per a executar millores en dos àmbits: d’una banda, en l’Escoleta Infantil; i d’altra banda, en diverses obres a vies públiques del municipi.

José García

El PPOS 2012 de la Diputació de València ha assignat al municipi de Serra una partida econòmica de 61.875 euros, que seran invertits per l’equip de govern de la localitat en un parell d’actuacions “de vital importància per a la localitat”, segons ha anunciat l’acalde de la localitat, el socialista Javier Arnal.

La primera consistirà en unes obres que serviran per a dotar el poble de millores en la seua Escoleta Infantil: així, se li dotarà d’una nova coberta a dos aigües, que recobrirà la totalitat d’este centre educatiu, amb el que es conseguirà una major seguretat d’esta infraestructura davant una situació de pluges abundants i una millor evacuació d’aigües pluvials. A més, segons assenyalen fonts del consistori de Serra, s’invertiran 29.500 euros.

En la segona actuació s’executaran una sèrie d’actuacions encaminades a aconseguir la “neteja i manteniment de diverses vies públiques de la localitat, que es troben molt deteriorades”, segons expliquen des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Serra. En esta actuació s’invertiran 32.375 euros, i segons explica l’alcalde, Javier Arnal, “es contractarà diferents obrers del municipi perquè s’encarreguen d’executar els treballs que s’han de realitzar”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà