Els veïns d’Olocau es manifesten contra la llei de reforma de l’administració local

Concentración en el Ayuntamiento de Olocau

Més de cent veïns i veïnes  d’aquest municipi del Camp de Túria es manifestaren, a les portes del consistori, el passat 30 d’octubre per rebutjar la reforma de la Llei de Bases de Règim Local que ha aprovat recentment el Govern d’Espanya. La concentració estava convocada pel PSPV-PSOE d’Olocau i per les associacions de veïns del municipi, en contra d’esta llei que limita les competències que poden exercir els ajuntaments.

I.G.

A més dels convocants, a l’acte es varen adherir, també, simpatitzants d’altres formacions polítiques i de les diferents sensibilitats representades al consistori olocauí. L’alcalde del municipi, el socialista Antonio Ropero, va estar l’encarregat de llegir un manifest en defensa dels ajuntaments i de la seua tasca resolvent els problemes dels ciutadans dels municipis, donat que és l’administració més propera als mateixos.

En aquest sentit, el PSPV-PSOE d’Olocau proposarà una moció al Ple de l’Ajuntament en contra de la Llei del Partit Popular i en favor de la democràcia i l’autonomia local, que segons els socialistes està “en clar perill” per la seua aprovació i que inclourà la recollida de firmes de veïns d’aquest municipi contra la reforma legislativa.

Finalment, Ropero va afirmar que la nova llei “és una càrrega de profunditat a les arrels de l’autonomia municipal i un atac despietat a la jugular de la democràcia i a la democràcia participativa”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà