La Iberfesta d’Olocau tornará l’11 i 12 de juny

iberfesta20171

El municipi recupera la cel·lebració d’una cita clau

L’Ajuntament d’Olocau ha cel·lebrat la primera reunió preparativa de la Iberfesta 2022. Una reunió en la qual es va realitzar una presa de contacte inicial de cara a l’organització d’aquest esdeveniment de gran arrelament i marcat esperit popular. Una de les cites més importants de l’any en el municipi, que tornarà el pròxim mes juny després de l’aturada causada per la pandèmia del covid.

En la trobada, que va tindrelloc en l’Espai Coworking, van estar presents l’alcalde, Antonio Ropero; els regidors de Turisme, Festes i d’Hisenda, l’agent de Desenvolupament Local i els guies turístics.

iberfesta olocau

Durant la reunió, es van tractar punts clau de la pròxima edició de la Iberfesta, com la programació d’actes, la utilització d’espais públics, els horaris, la logística de l’esdeveniment o el pressupost que s’hi dedicarà. Cal destacar que també es va fixar la data en la qual se celebrarà: el cap de setmana dels dies 11 i 12 de juny. 

Segons l’alcalde, la trobada va ser “molt productiva i interessant, perquè hem fet els primers passos per a recuperar una cita clau en el nostre calendari d’esdeveniments”. En aquest sentit, va assegurar que “hem compartit propostes i idees amb les qualsestic segur que veïns i visitants gaudiran i que posicionaran de nou la Iberfesta com a atractiu turístic de primer nivell”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà